Australske lærere vedtar arbeidsplass-påtegning for Free Assange demonstrasjonene

Det følgende forslaget ble vedtatt på et møte den 25. februar ved Footscray City College i Melbourne. Det ble fremmet av et medlem av Komitéen for offentlig utdanning (CFPE), som aktivt fremmer og fører kampanjer for demonstrasjonene som Socialist Equality Party kaller, for å kreve Julian Assange løslatt, inkludert via sin Facebook-side. Et ledende medlem av CFPE vil være en av talerne på demonstrasjonen den 10. mars i Melbourne.

WSWS og SEP (Australia) oppfordrer andre arbeidere til å kalle til møter på sine arbeidsplasser for å diskutere lignende forslag for påtegning.

At denne underavdelingen av Det australske utdanningsforbundet ved Footscray City College støtter kampanjen om å få løslatt Julian Assange og støtter demonstrasjonene organisert av Socialist Equality Party som holdes i Sydney på Martin Place Amphitheater den 3. mars klokka 14:00 og i Melbourne ved Victorian State Library den 10. mars klokka 13:00

Assange blir målrettet for sin ledende rolle i WikiLeaks’ eksponeringer av USA-ledede krigsforbrytelser, diplomatiske intriger, foretaks- og regjeringskorrupsjon. Vi insisterer på at Morrison-regjeringen gir til Assange de rettighetene som burde være tilgjengelig for ham som australsk statsborger og sikrer hans retur til Australia, med garantier mot anklage og utlevering til USA.

Loading